PRAKTISCH

TORHOUT

BRUGGE

ZEDELGEM

JABBEKE

ICHTEGEM

Hoe gaan we te werk?

De pimpmobiel

Reservatie

De reservatie kan via mail of via telefoon gebeuren. Na de bespreking sturen wij nog een mail met het overzicht van uw gegevens, data en van het gereserveerde materiaal. Deze mail dient de huurder nogmaals te beantwoorden met een laatste bevestiging.


Voorschot?

Wij rekenen op de betrouwbaarheid van onze klanten en onder het motto "afspraken zijn er om na te komen"  vragen wij dan ook geen voorschot.


Levering

Naargelang er al dan niet meerdere verhuren zijn op de dag van, voor of na uw feest kunnen wij het materiaal reeds een dag op voorhand leveren en ook pas de dag of 2 dagen na uw feest terug ophalen. Zo is er voor onze klant voldoende tijd om alles op het gemak te kunnen uitzetten, versieren, enz...

Meestal nemen wij de week voor de verhuur nog eens contact op om definitieve tijdstippen voor levering en ophaling af te spreken. Wij zijn hierin zeer flexibel en rekenen hier ook geen extra kosten voor aan als het materiaal meer dan 1 dag te beschikking wordt gesteld (indien mogelijk uiteraard).


Betaling

Bij levering van het materiaal dient het totale bedrag van de reservatie betaald te worden, samen met het totale bedrag van de waarborg. Deze bedragen worden ook op voorhand duidelijk meegegeven.


Waarborg

Het totale bedrag varieert naargelang het geleverde materiaal. In het overzicht van de verschillende party packs (alsook hiernaast) kunt u de verschillende waarborgtarieven raadplegen.

De waarborg wordt terugbetaald bij ophaling en na controle van het materiaal.


Feedback (tevreden of ontevreden) of schade

Feedback is altijd welkom, of het nu van een tevreden of een ontevreden klant is, wij houden in de mate van het mogelijke zeker rekening met uw feedback om onze service zo optimaal mogelijk te maken. Indien er schade berokkend werd aan ons materiaal tijdens de verhuur, laat het dan spontaan aan ons weten. Wij willen niemand in de zak zetten door onnodig waarborgen in te houden maar wij verwachten ook van onze klanten dat zij ons spontaan informeren over eventuele schade zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.


Waarborgen?

  • Per party-pack geldt een aparte waarborgregeling. Waarborgformulier moet worden ondertekend bij levering alsook het betalen van het waarborgbedrag.


  • Raadpleeg de party packs pagina voor de juiste waarborgtarieven


  • Bij schade wordt de klant aansprakelijk gesteld en dient de waarborg tot herstelling van de schade. Indien grotere schade werd aangericht aan het materiaal zal de klant ook verantwoordelijk gesteld worden voor de opleg bovenop de waarborg om het materiaal te herstellen.


Opzetten + Afbraak

  • Wij kunnen de tenten en muziekinstallatie voor u opzetten.
  • Voor het opzetten van een tent rekenen wij 25eur per tent mits hulp van minstens 1 persoon van de huurder. Afbreken idem.
  • Het opzetten van een tent duurt ongeveer 45min indien het door iemand van ons gebeurt.
  • Voor het opzetten van de muziekinstallatie (en evt lichteffecten)  rekenen wij 25eur en is er geen hulp nodig. Afbreken van de installatie is slechts 20eur.
PimpJeFeestje.be is eigendom van BR Solutions bvba