OVER

TORHOUT

BRUGGE

ZEDELGEM

JABBEKE

ICHTEGEM

Over PimpJeFeestje.be

Van kinds af aan aangetrokken tot Light & Sound, later werd dat feestmateriaal...

 

Het idee om ons feestmateriaal te verhuren is iets waar we al een tijdje mee bezig waren.

Door onze periode in de horeca hadden we al flink moeten investeren in eigen feestmateriaal en door de achtergrond van de zaakvoerder als DJ en fervent liefhebber van Light & Sound materiaal hadden we al een mooie stock waar vele mensen beroep op deden.

 

De aankoop van een dure stretchtent (omdat de huurprijs van dergelijke tenten ongelofelijk hoog is) heeft ons definitief doen inzien dat er waarschijlijk veel mensen zijn die wel iets willen huren om een feest bij hun thuis (binnen of in de tuin) wat extra cachet te geven, maar daarvoor geen monsterbudgetten willen uitgeven. En daarom hebben we dus besloten om ons feestmateriaal ook aan te bieden aan mensen die net als ons graag een feestje geven maar daar niet altijd het geschikte materiaal voor in huis hebben.

 

Het begon als dus als hobby maar die is een beetje uit de hand gelopen. Ondertussen hebben we al materiaal om feestjes tot 80man te organiseren en blijven we creatieve idee├źn omzetten in verhuurbare party packs.

Maar het doel van PimpjeFeestje blijft steeds hetzelfde : 'kleinschalige' feesten pimpen zodat alle aanwezigen en vooral zij die het feest organiseren achteraf met een tevreden gevoel kunnen terugblikken op een geslaagd feestje zonder dat ze daarvoor een fortuin hebben moeten uitgeven (drank niet inbegrepen ;-) ) !

Wie zijn wij?

Contact?

 

Bart Rosseel

tel : 0495/26.09.77

Mail : info@pimpjefeestje.be

 

Famillie Rosseel-Lievens uit Torhout.

 

 

 

 

Wat is BR Solutions?

  • BR Solutions is de bvba die verschuild zit achter PimpJeFeestje.be
  • BR Solutions is vooral gespecialiseerd in Consulting voor IT en Finance maar beschikt ook over een uitgebreide kennis van en ervaring in de horeca.
  • Zaakvoerder : Bart Rosseel

 

PimpJeFeestje.be is eigendom van BR Solutions bvba